Videre til indhold

Presse

Vi deltager aktivt i den offentlige debat om alle samfundsforhold af betydning for foreningens medlemmer, og står altid til rådighed for journalister og andre, som er interesserede i Lifs arbejde.

Kontakt os

Gitte Skovlund SchmidtKommunikationschef+45 4113 4623gss@lif.dkGitte Skovlund Schmidt on LinkedInGitte Skovlund Schmidt on Twitter

Seneste nyheder

Læs flere nyheder 
Konference

Hvordan kan vi sikre, at mennesker med kronisk sygdom mødes med en indsats i verdensklasse – uanset om det er forebyggelse, den tidlige opsporing eller behandling af kroniske sygdomme? Hvad kan vi lære af andre områder…

I slipstrømmen af corona – ny podcast om vaccinations-indsatsen i Danmark

”Vaccinationsindsatsen i Danmark” er navnet på en ny podcast-serie, som zoomer ind på vaccinationsområdet og ser nærmere på, hvad der ligger til grund for det vaccinationsprogram, vi har i dag. Sammen med en lang række eksporter og politikere går podcasten i tre afsnit i dybden med muligheder, udfordringer og problematikker, og diskuterer hvordan vi kommer videre.

Download pressebilleder

Få nyheder fra Lif

Email er tom eller ikke gyldig
Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Noget gik galt. Tilmeldingen er ikke gennemført.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og modtag de seneste nyheder om life science, sundhed, vækst og velfærd direkte i din indbakke.

Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbreve.