Videre til indhold

Presse

Vi deltager aktivt i den offentlige debat om alle samfundsforhold af betydning for foreningens medlemmer, og står altid til rådighed for journalister og andre, som er interesserede i Lifs arbejde.

Kontakt os

Gitte Skovlund SchmidtKommunikationschef+45 4113 4623gss@lif.dkGitte Skovlund Schmidt on LinkedInGitte Skovlund Schmidt on Twitter
Anne Cathrine PiiPressekonsulent+45 2232 9099acp@lif.dkAnne Cathrine Pii on LinkedInAnne Cathrine Pii on Twitter

Seneste nyheder

Læs flere nyheder 
Årsberetning 2021: Modsætningernes år

“Når vi ser tilbage på 2021, har det været modsætningernes år”, skriver koncernchef i Lif Ida Sofie Jensen og formand Peter Drøidal i forordet til Lifs årsberetning for 2021.

2021 i tal

Hvordan artede life science-branchens tal sig i 2021? Lif årsberetning har samlet op på nøgletallene for forskning, eksport, beskæftigelse og medicinudgifter.

Lif glæder sig over ambitiøst oplæg til 10-års plan for psykiatrien

Sundhedsstyrelsen har i dag fremlagt et ambitiøst fagligt oplæg til en 10-års plan for psykiatrien, der skal gøre op med den underprioritering, der længe har været af området. Særligt fokus på tidlig opsporing blandt børn og unge samt ulighed i sundhed blandt mennesker med psykiske lidelser, vækker stor glæde i Lif.

Download pressebilleder

Få nyheder fra Lif

Email er tom eller ikke gyldig
Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Noget gik galt. Tilmeldingen er ikke gennemført.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og modtag de seneste nyheder om life science, sundhed, vækst og velfærd direkte i din indbakke.

Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbreve.