Videre til indhold

Bliv medlem af Lif

Virksomheder, der forsker og udvikler og/eller markedsfører innovative lægemidler, kan blive medlem af Lif. Som brancheforening arbejder vi professionelt med at varetage medlemmernes interesser over for det politiske system, myndigheder og samarbejdspartnere som en synlig og troværdig stemme på vegne af branchen.

Vores udgangspunkt er medlemmerne

Som brancheforening arbejder vi professionelt med at varetage medlemmernes interesser over for det politiske system, myndigheder og samarbejdspartnere som en synlig og troværdig stemme på vegne af branchen.

Lifs arbejde tager udgangspunkt i medlemmernes konkrete udfordringer og oplevelser. Som medlem af Lif får du mulighed for at deltage i udvalgsarbejdet og dermed bidrage til udvikling af foreningens politiske budskaber og arbejde.

Kernen i Lifs arbejde er foreningens mange faglige udvalg, hvor medlemsvirksomhederne og deres medarbejdere har mulighed for at mødes med ligesindede kolleger fra andre virksomheder og udveksle erfaringer og bidrage til foreningens interessevaretagelse.

To typer medlemskab

Produkt på markedet
Produkt på markedet

Virksomheder, der har et produkt på markedet, betaler et grundkontingent og et omsætningsbestemt kontingent beregnet som en procentuel andel af medlemmets AIP-omsætning i Danmark.

Kontingentet er nedsat de første 24 måneder

Endnu ikke produkt på markedet
Endnu ikke produkt på markedet

Virksomheder, der endnu ikke har et produkt på markedet, betaler for et grundkontingent skaleret efter størrelsen på virksomheden (baseret på antal medarbejdere).

Kontingentet er nedsat de første 24 måneder

Medlemskab af Lif

Vi giver dig indsigt i de danske beslutningstagningsprocesser i de politiske institutioner og sundhedsmyndigheder samt mulighed for dialog med beslutningstagere og indflydelse på politiske beslutninger.

Vi tager pulsen på udviklingen og udbrede kendskabet til life science-branchen i offentligheden.

Vi varetager dine interesser i forhold til relevante stakeholders regionalt, nationalt og internationalt.

Vi skaber netværk og giver dig mulighed for at dele synspunkter, observationer og udfordringer med ligesindede kolleger fra branchen og andre relevante interessenter.

Vi giver dig adgang til analyser, nyheder og baggrundsmateriale om aktuelle og relevante emner. Som en ekstra service, kan du få adgang til lønningsstatistik for Lifs medlemsvirksomheder.

Vi holder dig ajour med ændringer i regler mm., der kan påvirke forretningen. Du vil blive advaret om kritisk pressedækning før den udvikler sig og du vil blive forsynet med beredskabsmateriale.

Kontakt os for at høre mere

Henrik Vestergaard
Henrik Vestergaard Viceadministrerende direktør +45 39 27 60 60 hv@lif.dk Henrik Vestergaard | LinkedInHenrik Vestergaard | Twitter Læs mere
Anders Hoff
Anders Hoff Politisk chef for forskning og innovation +45 51 21 80 32 aho@lif.dk Anders Hoff | LinkedInAnders Hoff | Twitter Læs mere

Lifs medlemmer

Abbvie
Alk
Almirall Nordic
Amgen
Astellas
AstraZeneca
Bayer
BioArctic
Biogen
Biocryst Ireland Limited
Boehringer Ingelheim
Bristol Myers Squibb
Chiesi
Daiichi-Sankyo
Eisai
Ferring
Fertin
Fuji Diosynth Biotechnologies
Galderma
Gilead
Grünethal
GSK
IBSA
Incyte Biosciences Denmark ApS
Janssen
Kyowa Kirin
Leo
Lilly
Lundbeck
Merck
MSD
Novartis
Novo Nordisk
Otsuka
Pfizer
Roche
Sanofi
SmartPractice
Takeda
UCB
Vertex