Videre til indhold

Aktuelt

Fællesnævneren for Lifs medlemmer er, at alle udvikler nye innovative lægemidler til forebyggelse og behandling. Foreningen er en aktiv del af den offentlige debat om de samfundsforhold, der har betydning for vores medlemmer.

Nyt fra Lif

Læs mere 
Det skal du vide om bekendtgørelserne om pligtlagre

Loven om pligtlagre blev vedtaget i juni, og nu har Lægemiddelstyrelsen offentliggjort bekendtgørelser i forlængelse af loven. Bekendtgørelserne er trådt i kraft den 1. juli. Af bekendtgørelserne fremgår det bl.a., at der til en start er tale om krav om 6-ugers lagre og ikke 8 uger som tidligere tilkendegivet. Her er det vigtigste, du skal vide om oprettelsen af pligtlagre.

Ja tak til højere forskningsfradrag

Et attraktivt forskningsfradrag er nødvendigt, hvis man vil konkurrere på lige fod med andre life science-nationer, når det handler om at tiltrække investeringer i forskning og innovation. 120 procent er et velkomment skridt i den rigtige retning, lyder det fra Lif.

Pres fra globale forskningsmiljøer 

Det seneste årti har Japan, Kina og USA intensiveret deres life science-aktiviteter. Derfor er Europa nødt til at styrke forskningsmiljøerne, lyder det fra Lif.  Presset på den europæiske life science-position…

Udforsk

Magasinet med.
Magasinet med.

Magasinet med. sætter perspektiv på aktuelle dagsordener af betydning for ikke bare lægemiddelindustrien, men også samfundet som helhed.

med. LIVE
med. LIVE

Kom til en live-opførsel af vores magasin.
med. LIVE er events, hvor vi behandler aktuelle emner fra magasinet sammen med medlemmer og interessenter.

Nyt fra Lif

Er du nysgerrig på, hvad der rører sig indenfor det sundheds-, erhvervs- og forskningspolitiske område?

Så skriv dig op til Lifs nyhedsbrev og modtag nyheder, analyser, nøgletal og meget mere.