Videre til indhold

Aktuelt

Fællesnævneren for Lifs medlemmer er, at alle udvikler nye innovative lægemidler til forebyggelse og behandling. Foreningen er en aktiv del af den offentlige debat om de samfundsforhold, der har betydning for vores medlemmer.

Nyheder

Læs flere nyheder 
Magasinet med. tager pulsen på biotek

Attende udgave af magasinet med. er på gaden og denne gang taler vi om biotek – en branche, der er helt afgørende del af life science, da de kan noget, som de færreste kan. De kan forske på et helt tidligt stadie, inden man overhovedet kan tale om lægemidler.

En vaccine mod COVID-19

Med en hidtil uset indsats er det på rekordtid lykkedes at udvikle en vaccine mode COVID-19. En sygdom, som vi for et år siden knap nok kendte til.

Men hvordan er udviklingen foregået, og er vaccinen lige så sikker som vacciner udviklet under mere almindelige forhold?

Magasinet med.

Magasinet med. sætter perspektiv på aktuelle dagsordener af betydning for ikke bare lægemiddelindustrien, men også samfundet som helhed.

Podcast

Lyt til Liv i fremtiden – en science faction-podcast om fremtidens sundhed, forskning og innovation.

Lif på Twitter

Få nyheder fra Lif

Email er tom eller ikke gyldig
Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Noget gik galt. Tilmeldingen er ikke gennemført.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og modtag de seneste nyheder om life science, sundhed, vækst og velfærd direkte i din indbakke.

Du kan til enhver tid framelde sig vores nyhedsbreve.