Videre til indhold

Aktuelt

Fællesnævneren for Lifs medlemmer er, at alle udvikler nye innovative lægemidler til forebyggelse og behandling. Foreningen er en aktiv del af den offentlige debat om de samfundsforhold, der har betydning for vores medlemmer.

Nyheder

Læs mere 
Ny kampagne: Medicin til tiden

Lif lancerer i dag kampagnen ”Medicin til tiden”, der skal skabe debat om adgang til ny medicin. Kampagnen sætter fokus på nogle af de udfordringer, der er i forhold til at tilbyde patienter de nyeste behandlinger, og hvordan vi kan løse udfordringerne.

Se på diversitet som en kvalifikation 

Hvad vejer tungest: Kvalifikationer eller behovet for at få diversitet ind i en virksomhed. Og behøver de to ting overhovedet at være modsætninger? Ved et mangfoldighedsmonopol i Life Science Huset blev emnet diskuteret.

med. 26: Behov for nyt blik på vaccination

Forhåbentligt kan dette magasin være med til at starte en fordomsfri diskussion om indretningen af fremtidens vaccinationsindsats, som sikrer tillid og tilslutning til de brede programmer, men også udnytter fordelene ved forebyggende vaccination til mindre befolkningsgrupper.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Tilmeld dig vores nyhedsbreve Brief og Magasinet med. og modtag de seneste nyheder fra life science-branchen.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevene igen.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Et stærkt biotek-fundament

Et stærkt biotekmiljø er afgørende for vores fremtid
som en stærk life science-nation.

Udforsk

Magasinet med.
Magasinet med.

Magasinet med. sætter perspektiv på aktuelle dagsordener af betydning for ikke bare lægemiddelindustrien, men også samfundet som helhed.

Podcast
Podcast

Lyt til Liv i fremtiden – en science faction-podcast om fremtidens sundhed, forskning og innovation.

Faglig Frokost
Faglig Frokost

Har du fem minutter? En række eksperter gør dig klogere på forskellige emner indenfor sundhedsvæsenet, life science og samfundet generelt. Der kommer et nyt afsnit hver mandag, som du kan se til din frokost, på farten eller hvis du trænger til lidt brain food i løbet af dagen.