Videre til indhold

Aktuelt

Fællesnævneren for Lifs medlemmer er, at alle udvikler nye innovative lægemidler til forebyggelse og behandling. Foreningen er en aktiv del af den offentlige debat om de samfundsforhold, der har betydning for vores medlemmer.

Nyheder

Læs flere nyheder 
Podcast: Det sidste seje træk

Tredje og sidste afsnit at Liv i fremtiden handler om det sidste seje træk i biotek – fra produktkandidat, gennem de sidste faser til et færdigt, godkendt lægemiddel.

1 mia kr. til akut problemløsning

Stram finanslov løser de allermest akutte problemer med en milliard til varme hænder i sundhedsvæsenet, og så hæfter Lif sig ved ambitionerne om at styrke brug af offentlig data.

Ventetiden på ny medicin skrider

Efter at Medicinrådet blev etableret, tager det nu tre gange så lang tid, fra et nyt lægemiddel er godkendt i Europa, til det er til rådighed for danske patienter.

Få nyheder fra Lif

Email er tom eller ikke gyldig
Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Noget gik galt. Tilmeldingen er ikke gennemført.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og modtag de seneste nyheder om life science, sundhed, vækst og velfærd direkte i din indbakke.

Du kan til enhver tid framelde sig vores nyhedsbreve.

Magasinet med.

Magasinet med. sætter perspektiv på aktuelle dagsordener af betydning for ikke bare lægemiddelindustrien, men også samfundet som helhed.

Podcast

Lyt til Liv i fremtiden – en science faction-podcast om fremtidens sundhed, forskning og innovation.

En vaccine mod COVID-19

Med en hidtil uset indsats er det på rekordtid lykkedes at udvikle en vaccine mode COVID-19. En sygdom, som vi for et år siden knap nok kendte til.

Men hvordan er udviklingen foregået, og er vaccinen lige så sikker som vacciner udviklet under mere almindelige forhold?

Lif på Twitter