Videre til indhold

Aktuelt

Fællesnævneren for Lifs medlemmer er, at alle udvikler nye innovative lægemidler til forebyggelse og behandling. Foreningen er en aktiv del af den offentlige debat om de samfundsforhold, der har betydning for vores medlemmer.

Nyheder

Læs mere 
Længe ventet løft til sundhedsvæsenet

Planer om en kræftpakke V, løft af sundhedsvæsenet rammer og bedre håndtering af kroniske sygdomme er fremlagt som en del af regeringens sundhedspakke. Sundhedsvæsenet har lidt længe, så det er glædeligt, at der er fokus på forbedringer nu, lyder det fra Lif om regeringens store ambitioner for sundhedsvæsenet.

Stabil pris på apoteksmedicin

Mens forbrugerpriserne er galoperet af sted med en inflation, der toppende på 10 procent, har priserne på tilskudsberettigede lægemidler solgt af Lifs medlemsvirksomheder holdt sig i ro. Det viser den nyeste gennemgang af priserne på medicin gennemført af Lægemiddelindustriforeningen, Lif.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Tilmeld dig vores nyhedsbreve Brief og Magasinet med. og modtag de seneste nyheder fra life science-branchen.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevene igen.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Et stærkt biotek-fundament

Et stærkt biotekmiljø er afgørende for vores fremtid
som en stærk life science-nation.

Udforsk

Magasinet med.
Magasinet med.

Magasinet med. sætter perspektiv på aktuelle dagsordener af betydning for ikke bare lægemiddelindustrien, men også samfundet som helhed.

Podcast
Podcast

Lyt til Liv i fremtiden – en science faction-podcast om fremtidens sundhed, forskning og innovation.

Faglig Frokost
Faglig Frokost

Har du fem minutter? En række eksperter gør dig klogere på forskellige emner indenfor sundhedsvæsenet, life science og samfundet generelt. Der kommer et nyt afsnit hver mandag, som du kan se til din frokost, på farten eller hvis du trænger til lidt brain food i løbet af dagen.