Videre til indhold

Aktuelt

Fællesnævneren for Lifs medlemmer er, at alle udvikler nye innovative lægemidler til forebyggelse og behandling. Foreningen er en aktiv del af den offentlige debat om de samfundsforhold, der har betydning for vores medlemmer.
03/11/202114.00
De Fem Styrkers erhvervstopmøde:
Hvordan genåbner vi Danmarks økonomi?


På årsdagen for Danmarks nedlukning inviterer erhvervsalliancen De Fem Styrker til erhvervstopmøde: Hvordan genåbner vi Danmarks økonomi? De Fem Styrker tager debatten med regering og politikere – kig med torsdag den 11. marts 2021 kl. 14-16.

Nyheder

Læs flere nyheder 
Flere lægemidler til sjældne sygdomme

Flere patienter med sjældne sygdomme får mulighed for behandling, når der løbende godkendes flere såkaldte orphan drugs. Det er et stort plus for patienterne, siger Lifs koncernchef Ida Sofie Jensen.

En vaccine mod COVID-19

Med en hidtil uset indsats er det på rekordtid lykkedes at udvikle en vaccine mode COVID-19. En sygdom, som vi for et år siden knap nok kendte til.

Men hvordan er udviklingen foregået, og er vaccinen lige så sikker som vacciner udviklet under mere almindelige forhold?

Lif på Twitter

Magasinet med.

Magasinet med. sætter perspektiv på aktuelle dagsordener af betydning for ikke bare lægemiddelindustrien, men også samfundet som helhed.

Podcast

Lyt til Liv i fremtiden – en science faction-podcast om fremtidens sundhed, forskning og innovation.

Få nyheder fra Lif

Email er tom eller ikke gyldig
Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
Noget gik galt. Tilmeldingen er ikke gennemført.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og modtag de seneste nyheder om life science, sundhed, vækst og velfærd direkte i din indbakke.

Du kan til enhver tid framelde sig vores nyhedsbreve.