Videre til indhold

Aktuelt

Fællesnævneren for Lifs medlemmer er, at alle udvikler nye innovative lægemidler til forebyggelse og behandling. Foreningen er en aktiv del af den offentlige debat om de samfundsforhold, der har betydning for vores medlemmer.

Nyheder

Read more 
Høring om personlig medicin: Data redder liv

En kommende opdateret national strategi for personlig medicin skal bl.a. fokusere på at udnytte nye og eksisterende sundhedsdata endnu bedre. Det var beskeden fra flere oplægsholdere på mandagens høring om personlig medicin i Fællessalen på Christiansborg.

286 – og mange flere på vej

Personlig medicin tilbyder effektiv behandling og færre bivirkninger. Men det kræver øget fokus på kortlægning af genetik. Der er hårdt brug for en ny national strategi for personlig medicin, lyder det på en høring i dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Tilmeld dig vores nyhedsbreve Brief og Magasinet med. og modtag de seneste nyheder fra life science-branchen.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevene igen.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Et stærkt biotek-fundament

Et stærkt biotekmiljø er afgørende for vores fremtid
som en stærk life science-nation.

Udforsk

Magasinet med.
Magasinet med.

Magasinet med. sætter perspektiv på aktuelle dagsordener af betydning for ikke bare lægemiddelindustrien, men også samfundet som helhed.

Podcast
Podcast

Lyt til Liv i fremtiden – en science faction-podcast om fremtidens sundhed, forskning og innovation.

Faglig Frokost
Faglig Frokost

Har du fem minutter? En række eksperter gør dig klogere på forskellige emner indenfor sundhedsvæsenet, life science og samfundet generelt. Der kommer et nyt afsnit hver mandag, som du kan se til din frokost, på farten eller hvis du trænger til lidt brain food i løbet af dagen.

Lif på Twitter