Videre til indhold

Lif mener

Danmark har en unik styrkeposition inden for life science. En position, som er baseret på stærke virksomheder, der forsker, udvikler og producerer lægemidler og medicinsk udstyr til patienter verden over.

Life science-branchens vilkår skal indtænkes i det fremtidige sundhedsvæsen. For der er en direkte sammenhæng mellem et fagligt stærkt sundhedsvæsen og Danmarks mulighed for at udbygge sin position som global førende life science-nation.

Investeringer i et stærkt sundhedsvæsen er også en investering i en sund befolkning. Anvendelse af lægemidler bidrager til at aflaste sundhedsvæsenet ved at nedbringe behovet for indlæggelser, kontroller og anden behandling.

Det er også en samfundsinvestering, der bidrager til øget arbejdsudbud, en sundere befolkning, højere livskvalitet og længere levetid.

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Henrik VestergaardViceadministrerende direktør+45 39 27 60 60hv@lif.dkHenrik Vestergaard on LinkedInHenrik Vestergaard on Twitter
Carsten BlæsbergPublic Affairs-chef+45 39 15 09 36cb@lif.dkCarsten Blæsberg on LinkedInCarsten Blæsberg on Twitter
Anne Katrine MelvigPublic Affairs-chef+45 28 70 79 33akm@lif.dkAnne Katrine Melvig on LinkedInAnne Katrine Melvig on Twitter