Videre til indhold

Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger skal fejres igen

Igen i år kårer vi Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger – og ikke mindst menneskene bag – ved en festlig prisuddeling torsdag den 30. maj.

For tredje år i træk er der hæder at hente for de mange, der bidrager til at udvikle og udføre kliniske forsøg og afprøvninger i Danmark.

Sammen med Danske Patienter, Dansk Selskab for Fysioterapi, Dansk Sygepleje Selskab, Lægeforeningen, Lægevidenskabelige Selskaber, Medicoindustrien, Pharmadanmark og Trial Nation – og med Dagens Medicin som mediepartner – kårer Lif Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger.

Der er nu åbnet for indstillinger  i årets fem kategorier:

Årets forskerinitierede kliniske forsøg/afprøvning:

Her gives prisen til den person/forskergruppe/enhed/afdeling, der har lavet årets mest ekstraordinære forskerinitierede kliniske forsøg eller afprøvning.

Årets virksomhedsinitierede kliniske forsøg/afprøvning:

Her gives prisen til den person/forskergruppe/enhed/afdeling, der har været central i gennemførelse af årets mest ekstraordinære virksomhedsinitierede kliniske forsøg eller afprøvning.

Årets patientfokus:

Her gives prisen til den person/forskergruppe/enhed/afdeling, der har gjort en ekstraordinær indsats for at involvere og engagere patienter i gennemførelse af kliniske forsøg eller afprøvninger.

Årets nyhed:

Her gives prisen til den person/forskergruppe/enhed/afdeling, der via prioritering og innovation har skabt enestående nye rammer, initiativer eller resultater, der styrker arbejdet med kliniske forsøg og afprøvninger.

Årets særpris/temapris:

Her gives prisen til den person/forskergruppe/enhed/afdeling, der har lavet årets mest ekstraordinære kliniske forsøg eller afprøvning inden for psykiatrien.

Herunder kan du læse mere om arrangementet, indstille et klinisk forsøg eller afprøvning og tilmelde dig arrangementet.