Videre til indhold

Mød Lif på Europafolkemødet

Lif er at finde blandt samarbejdspartnerne bag Europafolkemødet i Mariager den 30. maj til 1. juni. Her sætter politikere og andre interessenter europæisk politik til debat forud for valget til Europa-Parlamentet.

På fire scener med temaer som EP-valg, grøn omstilling, udenrigs- og sikkerhedspolitik og regionale/kommunale anliggender sætter Europafolkemødet scenen for politisk debat om Europas fremtid og det europæiske demokrati op til EU-parlamentsvalget den 9. juni. Lif er med som samarbejdspartner og deltager i to debatter om hhv. Europas forsyning med lægemidler og life science-branchens europæiske rammevilkår.

”Det er to helt centrale emner for både branchen og for Europas borgere. Europæisk lægemiddeludvikling og -produktion er ikke en selvfølge, og det er netop nu, at man i Europa-Parlamentet skal træffe nogle af de allermest afgørende beslutninger for vores branches udviklingsmuligheder. Det handler både om samfundsøkonomi og om forsyning med lægemidler i en verden, der er præget af global uro,” siger Lifs koncernchef Ida Sofie Jensen og fortsætter:

”Europafolkemødet er en unik mulighed for at synliggøre betydningen af den europæiske politik og en anledning for alle danskere til at møde de politikere, der skal repræsentere danske interesser i EU i de kommende fem år.”

Det er gratis at deltage i Europafolkemødet. De to debatter finder begge sted på den store EP-valgscene fredag den 31. maj, hhv. kl. 12-13 og kl. 14-15.