Videre til indhold

Life Science Meetup: en dag med inspiration, vidensdeling og netværk på tværs

Næsten 400 gæster trodsede regnen og deltog i tredje omgang af Life Science Meetup, hvor Life Science huset bød på en rig blanding af viden, netværksmuligheder og inspirerende talere og gæster.

Der var bl.a. var fokus på Danmarks styrkepositioner, kunstig intelligens, diversitet og unge iværksættere i life science-industrien, offentlig-private samarbejder og meget mere.

Life science meetup gav også en unik mulighed for at møde nogen af vinderne fra Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger, der fortalte om deres banebrydende forskning indenfor gentagne graviditetstab.

Det var ikke kun en dag med information og vidensdeling. Der blev også netværket med ligesindede inden for life science branchen og arrangementet samlede deltagere fra en bred vifte af organisationer, herunder Dansk Biotek, IT-Branchen, Danish Life Science Cluster, medicin.dk, DLIMI og Atrium.

“Life Science Meetup er et sted, hvor inspiration flyder frit, og hvor samtalen går livligt. Derfor fyldte vi programmet med en blanding af store samfundsrelaterede emner som diversitet, politik og forskning. Resultatet blev en imponerende deltagerliste med flere hundrede entusiastiske deltagere. Vi er virkelig glade for, at så mange forskellige stemmer fra life science-sektoren tog del i samtalen,” siger Lifs koncernchef Ida Sofie Jensen.