Videre til indhold

Student med interesse for analyse og politik

Interesserer du dig for krydsfeltet mellem sundhed, forskning, analyse og politik? Har du lyst til at gøre en forskel for udviklingen af nye behandlinger til gavn for patienter i hele verden?

I Lægemiddelindustriforeningen Lif arbejder vi for at styrke life science-branchens vilkår med udgangspunkt i den forskende lægemiddelindustri. Life science er en af Danmarks største forsknings- og erhvervsmæssige styrkepositioner – og vores medlemskreds af lægemiddelvirksomheder fra hele verden bringer stor værdi til sundhedsvæsenet og patienterne i Danmark.

Har du lyst til at gøre en forskel for én af Danmarks vigtigste brancher?

Som vores nye kollega vil du få stor indsigt i, hvordan det er at arbejde i en af Danmarks vigtigste brancher, og hvilke forhold der betyder noget for, at Danmark kan forblive et af verdens førende lande for forskning, udvikling og produktion af innovative lægemidler.

Som studentermedhjælp kommer du primært til at understøtte vores analysearbejde. Du kommer til at være med til at lave analyser og på den baggrund bidrage til at udvikle politiske forslag, der understøtter og udvikler life science-industriens rammevilkår. Der vil også være andre opgaver som fx at bidrage til afviklingen af konferencer eller andre events i Life Science Huset.

Vi lægger stor vægt på, du kan arbejde selvstændigt og tager initiativ, og vi forventer:

• at du har gode metodiske evner, talforståelse og erfaring med især kvantitativ metode, men også gerne kvalitativ metode

• at du interesserer dig for analyse og for at kommunikere analyser i en politisk kontekst

• at du som person er grundig og fagligt engageret – og at du er initiativrig og har gode ideer

• at du er glad for at lære nyt og værdsætter samarbejde og involvering – men trives også med selvstændige opgaver og ansvar.

Du har måske allerede erfaring med at lave analyser og med kvantitativ databehandling, og måske også politisk interessevaretagelse – gerne fra sundhedsområdet, erhvervs-, forsknings- eller uddannelsesområdet.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse som fx statskundskab, økonomi, sociologi, folkesundhedsvidenskab eller en lignende uddannelse. Du skal have lyst til at arbejde sammen med kollegaer med faglige forskellige baggrunde og føler dig hjemme på en arbejdsplads med skarpe hjerner og et uformelt miljø.

Vi tilbyder

Vi er et fagligt og politisk engageret sekretariat på 19 personer, hvor der er flad struktur, højt humør og gode muligheder for at præge egner opgaver. Samtidig bruger vi ofte hinanden til sparring og koordination for at løse sekretariatets opgaver på bedste vis. Vi er en del af Lif-koncernen, hvor der er omkring 140 medarbejdere, herunder en større gruppe studerende.

Lif har til huse i Life Science Huset, der samler en lang række spillere inden for branchen. Vi har smukke rammer og en fælles ambition om, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Læs mere om os på lif.dk.

Du vil blive timelønnet, og vi har brug for en student, der kan komme ca. 15 timer ugentligt. Der er gode muligheder for fleksibilitet i forhold til eksaminer mv.

I Lif ønsker vi at afspejle det danske samfund og opfordrer alle til at søge uanset køn, alder og baggrund. Vi er nysgerrige efter at høre, hvem du er, men vi er gerne fri for foto og oplysninger om køn og alder.

Ansøgning

Din ansøgning bilagt CV mv. bedes sendt til eki@lif.dk og skal være Lif-koncernen i hænde senest den 15. april 2023 kl. 12.00. Ansøgningen bedes mærket ”Student”.

Har du lyst til at høre mere om stillingen?

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til politisk chef for forskning og innovation, Anders Hoff på tlf. 51218032 eller aho@lif.dk.