Videre til indhold

Richard Wright, Roche, træder ud af Lifs bestyrelse

Roche Danmarks General Manager, Richard Wright, træder ud af Lifs bestyrelse pr. 30. juni.

Det gør han fordi, at han har fået en ny stilling i Roche som the Global Head of Portfolio Strategy og vender derfor tilbage til virksomhedens hovedsæde i Basel den 1. september. 

Julie Enevold Brooker, Country Director Denmark, Janssen Pharmaceutical Company, træder i Richard Wrights sted og bliver en del af bestyrelsen fra den 1. august.

Richard Wright siger: 

”It has been my privilege and pleasure to serve our members as a board representative for the last 3 years. I firmly believe that in the last few years we have collectively raised the profile of our industry and have built the foundations for strong public-private sector partnerships to ensure Denmark is a leading life science nation. I will continue to watch this develop with interest from Basel.”

Peter Drøidal, formand for Lifs bestyrelse, siger:

“Richard har været en fast del af bestyrelsen i de sidste tre et halvt år og det har været en stor fornøjelse at samarbejde med ham. Selvom jeg er ked af at se ham forlade Lif, så ønsker jeg ham samtidig al mulig held og lykke med det nye, spændende job i Basel. Og så skal der lyde et stort velkommen tilbage til Julie Enevold Brooker – jeg glæder mig over, at der kommer et så erfarent bestyrelsesmedlem ind og overtager stafetten fra Richard.”