Videre til indhold

Ny udgave af Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger i gang

I dag åbner en hjemmeside, der gør det muligt at indstille kandidater til prisuddelingen Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2023.

Så er det igen tid til at hylde de kliniske forsøg og afprøvninger i Danmark.

I dag går en hjemmeside i luften, hvor det er muligt at indstille kandidater til at vinde prisen som Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger 2023.

Bag Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger står – udover Lif – Danske Patienter, Dansk Selskab for Fysioterapi, Dansk Sygepleje Selskab, Lægeforeningen, Lægevidenskabelige Selskaber, Medicoindustrien, Fagforeningen Pharmadanmark – Akademikere i Life Science og Trial Nation.

Det er anden gang, at priserne uddeles, og formålet er at hylde de dygtige medarbejdere i sundhedsvæsenet, som yder fremragende klinisk forskning til gavn for patienterne.

”Fejringen af Danmarks bedste kliniske forsøg og afprøvninger er en unik begivenhed, der synliggør og hædrer de mange dygtige medarbejdere – offentlige og private – som arbejder på at udvikle nye behandlinger til gavn for patienter i Danmark og resten af verden,” siger politisk chef for kliniske forsøg og lægemiddelproduktion, Jakob Bjerg Larsen.

Der uddeles blandt andet priser for årets forskerinitierede forsøg, årets virksomhedsinitierede forsøg, årets offentlige-private samarbejde og årets patientfokus.

Priserne uddeles tirsdag den 6. juni kl. 14:30-17:00 i Life Science Huset.

Konferencier ved årets prisuddeling er Peter Qvortrup Geisling.