Log på

På vej mod en vækstplan for life science

Regeringen nedsatte i efteråret 2016 et vækstteam for life science. Vækstteamet har netop fremlagt sine anbefalinger til, hvordan Danmark skaber vækst og øger eksporten af lægemidler og medicoprodukter.

 Indholdsredigering ‭[1]‬

Lifs koncernchef, Ida Sofie Jensen

Anbefalinger skal omsættes til handling
Skal life science fortsat vokse, kræver det, at anbefalingerne omsættes i konkrete initiativer, og at området får en klar forankring på Slotsholmen.

Life science industrien er med internationalt stærke virksomheder inden for lægemidler, biotek og medicoteknisk udstyr en af Danmarks vigtigste succeshistorier. Med årtiers høje vækstrater har dansk life science erobret de globale eksportmarkeder og er i dag kilde til over 100.000 arbejdspladser og en eksport på mere end 100 mia. kr. om året.

Læs mere


Læs Ida Sofie Jensens tale til høringen 'På vej mod en vækstplan for life science' den 3. april

Anbefalingerne
Vækstteamet for life science har udarbejdet 17 anbefalinger

Præsentation
Kåre Schultz præsenterede vækstteamet for life science' anbefalinger på høringen 'På vej mod en vækstplan for life science' den 3. april.

Notat
Læs Lifs notat om, hvad det kræver at realisere vækstteamet for life science' anbefalinger.
Cases
Læs, hvorfor syv internationale og nationale lægemiddel-, medico- og biotekvirksomheder har placeret deres aktiviteter i Danmark. Og hvilke tiltag, de mener kan fremme den danske life science-branche yderligere.
#dklifescience