Log på

Publikationer

Her finder du alle Lifs publikationer. Læs politiske udspil, økonomiske analyser, magasinet med., rapporter om klinisk forskning og meget mere.
Magasinet med. 08
12. juni 2018
Med dette nummer af med. vil vi gerne slå et slag for den sunde fornuft og for respekten for det store arbejde, som mange mennesker har med at dokumentere effekt og bivirkninger af godkendte lægemidler.
Magasinet med. 07
20. april 2018
Der er ikke nogen lette løsninger på resistensproblemet. Det handler ikke kun om medicin og sundhedsvæsen men også om miljø, produktion, fødevarer og daglige rutiner i det hele taget.
Sådan skaber vi bedre kræftbehandling
2. februar 2018
Med dette sundhedspolitiske udspil fra Lif ønsker vi at sætte fokus på behovet for og vejene til fortsat at forbedre kræftbehandlingen i Danmark.
Magasinet med. 06
16. januar 2018
Sjette udgave af magasinet med. handler om evidens for effekt af lægemidler, men også om vigtigheden af bivirkningsindberetning.
Magasinet med. 05
23. november 2017
​Den digitale disruption med droner, 3Dscannere, 3D-printere, sensorer og computersimulation vil ikke bare betyde en nemmere hverdag for patienterne og billigere produktion for industrien, men vil grundlæggende ændre betingelserne bl.a. for det sundhedsvæ
Innovative lægemidler, som skaber værdi
2. oktober 2017
Værdi er pr. definition noget godt. Noget, det umiddelbart er svært at argumentere imod, og noget, man ønsker sig mere af. Begrebet værdi kan dog indeholde mange aspekter. For hvad giver værdi? Og for hvem?
Magasinet med. 04
2. oktober 2017
Raske, velfungerende mennesker er en værdi i sig selv, men de leverer alt andet lige også et større bidrag til samfundet. Derfor har vi alle en fælles interesse i at sikre den bedst mulige forebyggelse, den bedst mulige behandling og den højest mulige sun
Klinisk forskning i Danmark 2016
4. september 2017
Resultater fra Lif og DANSK BIOTEKs undersøgelse af kliniske forskningsaktiviteter i Danmark 2016
Fem Styrker - Hvor skal væksten komme fra
23. august 2017
Hvor skal væksten komme fra? Spørgsmålet rummer en fælles udfordring, som rækker på tværs af traditionelle danske politiske blokke.
Lægemiddelindustriens nøgletal
12. juni 2017
Når forskning, udvikling og innovation omsættes i sundhed, vækst, arbejdspladser og velstand er det til gavn for hele det danske samfund.