Log på
Analyser og nøgletal

Innovative lægemidler, som skaber værdi
2. oktober 2017
Værdi er pr. definition noget godt. Noget, det umiddelbart er svært at argumentere imod, og noget, man ønsker sig mere af. Begrebet værdi kan dog indeholde mange aspekter. For hvad giver værdi? Og for hvem?

Lægemiddelindustriens nøgletal
12. juni 2017
Når forskning, udvikling og innovation omsættes i sundhed, vækst, arbejdspladser og velstand er det til gavn for hele det danske samfund.

Værdien af kliniske forsøg i Danmark
15. februar 2017
NEXT Partnership, Lægemiddelindustriforeningen og Invest in Denmark, der er del af Udenrigsministeriet, har bedt Copenhagen Economics om at kvantificere værdien af industri-initierede kliniske forsøg i Danmark. Dels effekterne for sundhedsvæsenet, dels ef

Om højkvalitetsforskning og dens betydning for dansk lægemiddelindustri
16. november 2016
​Ambitionen med dette oplæg er at sætte fokus på højkvalitetsforskning på danske universiteter og universitetshospitaler – og på den betydning, som kvaliteten af den offentlige forskning har for lægemiddelindustrien.

Lægemiddelindustriens efterspørgsel på medarbejdere og kompetencer
11. august 2015
​Lægemiddelindustriforeningens Tekniske Udvalg har i efteråret 2014 og foråret 2015 gennemført en undersøgelse af antallet og sammensætningen af medarbejdere inden for Product Supply1 – samt udviklingen over tid.

Kortlægning af dansk lægemiddelforskning
15. februar 2015
Lægemiddelindustrien spiller en central og stigende rolle i den samlede danske samfundsøkonomi. Øget sygelighed kombineret med øget økonomisk velstand i flere lande giver en øget efterspørgsel efter lægemidler.

Damvad rapport - kortlægning af dansk lægemiddelforskning
24. juni 2014
Lægemiddelforskning er et stort og betydningsfuldt forskningsområde i Danmark, hvor danske forske-re og virksomheder har en lang tradition for at klare sig godt.