Log på

Kom til et virtuelt serviceeftersyn af det danske vaccineområde


Med COVID-19 og følgevirkningerne på vores sundhedssystem og generelle samfund har der sjældent været mere fokus på behovet for adgang til og information om vacciner.

​Derfor har vi i Lif arrangeret tre webinarer, der vil danne rammen om hver sit aspekt ved det danske vaccineområde. For at sikre, at vi kommer hele vejen rundt, har vi inviteret eksperter, patientrepræsentanter og beslutningstagere fra øverste hylde til at tage del i debatten, så vi sammen kan blive klogere på, hvordan vi kan få verdens bedste vaccinationsprogram.

Webinar 1 // 26. oktober kl. 16-17
Tilgængeligheden af vacciner er afgørende for tilslutningen – hvordan indretter vi en smartere infrastruktur, der tilgodeser borgernes behov?

Der er en stor sundhedsøkonomisk gevinst ved, at flest mulige borgere vælger at lade sig vaccinere. Derfor bør den enkelte have en så nem vej til at modtage vaccinen som muligt. I denne debat undersøger vi nærmere, hvordan vi kan gøre det nemmere for danskere at blive vaccineret.

Fact Web Part ‭[2]‬

Webinar 2 // ​9. november kl. 16-17
Viden og information er vejen til det oplyste valg – hvordan sikrer vi ensartet og bred tilgængelig information om vacciner?

Information er afgørende for, at borgeren kan træffe et oplyst valg og få den nødvendige adgang til vaccination. Det gælder både information om vacciner indenfor og udenfor det nationale vaccinationsprogram. I debatten diskuteres den danske informationsindsats på vaccineområdet, og hvordan vi sikrer, at korrekt information om vacciner når ud til danskerne.
Webinar 3 // 25. november kl. 16-17
Er det danske vaccinationsprogram ambitiøst nok eller går vi glip af et sundhedsmæssigt potentiale?

Der er i dag ikke nogen fast procedure for, hvornår Sundhedsstyrelsens Vaccinationsudvalg tager en vaccine op til vurdering i forhold til at inkludere vaccinen i det nationale vaccinationsprogram. Denne debat vil forholde sig til, hvordan forskellige forhold vægtes i dag i beslutningen om hvorvidt en vaccine skal blive en del af det nationale vaccinationsprogram.


Kontakt

Mikkel Møller Rasmussen
Tlf +45 3915 0933

Chefkonsulent - Godkendelse, sikkerhed og forfalskede lægemidler​

mmr@lif.dk