Log på

med. sætter fokus på life science


Life science lever og har det godt. Det er takket være vækstplanen, men der er ingen grund til at vente med næste skridt. Life science handler nemlig om fremtidens patienter og om at sikre, at alle kan behandles.

Det nyeste nummer af magasinet med. sætter fokus på, hvordan vi allerede nu kan sikre mere forskning for fremtidens patienters skyld, og hvordan fremtidens patienter behandles bedst muligt.

I dette nummer kan du blandt andet læse:

Om kræftpatienten Niels
Niels Damgaard er kræftpatient og har været med i flere kliniske forsøg. Han er positiv over for deltagelse og vil anbefale andre også at være med, da man bliver taget godt hånd om som patient.

Læs hele artiklen her

Om nye supersygehuse

På de nye supersygehuse skal de allerede i byggeprocessen tage hånd om den tekniske udvikling, der sker om 10 år. Men sygehusene bliver også opgraderet med nye hænder, som ikke nødvendigvis har patientkontakt, men har en stor betydning for patienters diagnosticering og behandling.

Læs hele artiklen her

Om hvordan man kan sikre mere viden
Forskningsfradrag har vist sig at øge incitamentet til forskning i Storbritannien. I Danmark er man ved at øge fradraget. Men er det nok for at kunne følge med andre europæiske lande?

Læs hele artiklen her


LÆS HELE MAGASINET

med. 12: Life science er ikke et lukket økosystem
FØLG MED.


Abonnér på magasinet med. 

Kontakt

Anne Cathrine Schjøtt
Tlf +45 2232 9099

Pressekonsulent - på barsel

acs@lif.dk
Kontakt

Gitte Skovlund Schmidt
Tlf +45 4113 4623

Kommunikationschef

gss@lif.dk