Log på

med. sætter fokus på fremtidens sundhed


Det er svært at spå om fremtiden, lyder en velkendt talemåde. For når vi ser ud i fremtiden, er det ganske ofte med nutidens briller på. Det er briller, der sjældent ser ret meget mere end det, vi kender i dag.

Det nyeste nummer af magasinet med. sætter fokus på, hvilke scenarier der kan opstå omkring sundhed og sundhedsvæsenet en generation ude i fremtiden.

Mange nye, innovative behandlinger er på vej, som vil revolutionere patientbehandlingen. Men samtidig springer nye idealer frem, hvor sundhed enten karakteriseres som, at kroppen skal repareres, når den er i stykker, eller at sundhed er udtryk for et mere holistisk syn på krop og sind. Derudover er spørgsmålet, om vi som samfund fortsat holder fast i værdien, at sundhed skal være for alle, eller om individualisering af sundhed tager over på mange punkter.

I dette magasin kan du blandt andet læse:

Om manden, der vil fryses ned
Troen på naturvidenskaben har bragt Morten Wied til den konklusion, at han hellere vil fryses ned, når han dør, end blive brændt og begravet. Han håber på, at forskningen engang i fremtiden kan bringe ham tilbage til livet, som han elsker højt.

Læs hele artiklen her

Få indblik i: Fagre nye verden
I fremtiden vil alle se anderledes på både begrebet sundhed og organiseringen af sundhedsvæsenet. Træd med ind i fire scenarier for fremtidens sundhed.

Læs hele artiklen her

Liv i fremtiden
Teknologien ændrer sig, og det samme gør vores opfattelse af, hvad sundhed er. Vi kan mere, ved mere og vil mere. Liv i fremtiden sætter fokus på de nye innovative veje til sundhed. Veje, der går fra sick care til health care og fra health care til self care. Mød tre af tendenserne her – og hør dem i podcasten ’Liv i fremtiden’, hvor første afsnit netop er udgivet.

Læs hele artiklen her


Læs hele magasinet

med. 11: Fremtidens sundhed

Følg med.
​Abonnér på magasinet med.
Kontakt

Anne Cathrine Schjøtt
Tlf +45 22 32 90 99

Pressekonsulent

acs@lif.dk