Log på

med. sætter fokus på kompetencer


De rette kompetencer er en nødvendighed i life science-industrien. Derfor sætter med. 10 i denne omgang fokus på kompetencebehov, medarbejderes mobilitet og jobmuligheder inden for life science i Danmark.

 

I fremtiden vil flere medarbejdere opleve fornyede krav til digitale kompetencer, samt jobmulighederne for forskellige uddannelser er under udvikling. Life science-industrien ville næppe være så stærk i Danmark, hvis det ikke var for en stærk forskningstradition, der har skabt en af verdens bedste klynger inden for biotek, farma og medico – hele life science-området.

I dette magasin kan du blandt andet læse:

Analyse: Life science-industrien leder efter flere akademikere

Life science-industrien har en rekordhøj andel af ansatte med en længerevarende uddannelse, viser en analyse fra Lif af branchens jobopslag. Og efterspørgslen på medarbejdere med lange uddannelser vil fortsætte, vurderer eksperter.

Læs hele artiklen her

Life science udspringer fra universitetsbyer

Universiteter og life science-industrien er sammen med til at skabe stærke og sunde samlinger af videnstunge industrivirksomheder. Derfor ses størstedelen af life science-jobopslag i universitetsbyer spredt over hele landet, fortæller Hans Erik Henriksen, direktør for Healthcare Denmark.

Læs hele artiklen her

Frontløber på digitalisering

Lægemiddelproduktionen står over for en stor forandring, hvor gode samarbejdesevner, indblik i nye teknologier og stor forståelse for opsamling og analyse af data er nøglekompetencer hos medarbejderne. Velkommen til Pharma 4.0.

Læs hele artiklen her


Læs hele magasinet
​med.10: Kompetencer
Følg med.
​Abonnér på magasinet med.
Kontakt

Anne Cathrine Schjøtt
Tlf +45 22 32 90 99

Pressekonsulent

acs@lif.dk