Log på
Nyheder

Delegate.DLI.LIFDK - NewsOverviewFullsizePagination


Nye rettigheder skal sikre udvikling
16. januar 2019
Diskussion om fremtidens sundhedsvæsen er en anledning til at løfte kvaliteten i patientbehandlingen og sikre ensartet behandling af patienterne, men det er også en unik mulighed for at fremtidssikre sundhedsvæsenet, lyder det fra Lif.

Hårdt Brexit vil få konsekvenser for patienterne
15. januar 2019
Når det britiske parlament i dag stemmer om premierminister Theresa Mays forslag til en Brexit-aftale, kan det få konsekvenser for patienternes adgang til lægemidler.

med. sætter fokus på kompetencer
11. januar 2019
De rette kompetencer er en nødvendighed i life science-industrien. Derfor sætter med. 10 i denne omgang fokus på kompetancebehov, medarbejderes mobilitet og jobmuligheder inden for life science i Danmark.

Forebyggelse virker
3. januar 2019
Flere danskere ryger. Det er første gang i 20 år, at udviklingen er gået den forkerte vej, viser de nyeste tal fra Sundhedsstyrelsen. Det er ærgerligt og bør bremses, lyder opfordringen fra Lif.

Tak for 2018!
21. december 2018
2018 er gået på hæld, og derfor benytter vi lejligheden til at se tilbage på et år, der i den grad stod i dansk life science tegn. Vi har fundet nogle af sidste års highlights frem - læs med her.

Fremtidens medicin: Genterapi
18. december 2018
Genterapi er én ud af de mange nye, behandlingsmuligheder, der lige nu er under udvikling, og som har potentiale til at revolutionere den måde, vi behandler alvorlige sygdomme på.

Medicineksport til Kina eksploderer
10. december 2018
Mere sundhed, længere levetid og flere penge mellem hænderne er med til at sikre en solid stigning i den danske eksport af lægemidler til Kina.

Ny forening skal fremme kliniske forsøg i Danmark
5. december 2018
Trial Nation er navnet på nystiftet forening, der skal trække flere kliniske forsøg til Danmark. Der er massiv opbakning til foreningen fra Lif og fra life science-virksomhederne.

Prognose: Medicineksport rammer 100 mia. kr.
4. december 2018
For første gang nogensinde rammer en dansk eksportvare 100 mia. Det viser en prognose for medicineksporten i 2018 fra Lif.

Ros til aftale om GMP-inspektioner
29. november 2018
Lif glæder sig over, at Danmark nu kan blive en del af EU-USA-aftale om gensidig anerkendelse af GMP-inspektioner. Det betyder, at de enkelte virksomheder i Danmark kan nøjes med rutinemæssige inspektioner fra Lægemiddelstyrelsen.