Log på
Nyheder

Delegate.DLI.LIFDK - NewsOverviewFullsizePagination


Økonomiaftale med plads til udvikling
29. maj 2020
Der blev i dag indgået aftale om regionernes økonomi for 2021. Aftalen rummer et generelt løft af økonomien på 1,3 mia kr samt en ekstra pulje på 3,1 mia kr til at dække regionernes ekstra omkostninger i forbindelse med COVID-19.

Danskerne vil have flere penge til sundhedsvæsenet
26. maj 2020
Danske Regioner og regeringen forhandler i disse dage om regionernes budget for 2021. Regionerne er gået ind til forhandlingerne med et krav om en tilførsel på to milliarder kroner til næste år for at imødegå flere patienter. Et krav, der bakkes op af danskerne, viser en ny meningsmåling fra YouGov.

Klimaplan med life science perspektiv
20. maj 2020
Det giver god mening at fjerne hindringer for at bruge overskudsvarme, lyder det fra Lif i en kommentar til første del af regeringens klimaplan.

God ræson i Venstres genstartsforslag
18. maj 2020
Der er god ræson i Venstres forslag om krisestøtte til eksporterhvervene, lyder det fra Head of Life Science i Lif, Kasper Lindgaard. Især vækker forslaget om genstartsteams for styrkepositioner genklang i Lif.

Lif får ny formand
15. maj 2020
Det er en mand med et indgående kendskab til det politiske arbejde i Lægemiddelindustriforeningens arbejde, der i dag vender tilbage til formandsposten i Lifs bestyrelse efter godt tre års pause.

Lægemiddeleksporten i Q1
11. maj 2020
Dansk økonomi afhænger i stigende grad af eksporten af lægemidler, viser de seneste eksporttal fra Danmarks Statistik.

Ros til Klimarådets grønne genstartsanbefalinger
7. maj 2020
Nyt notat fra Klimarådet fremhæver vigtigheden af, at der fortsat er fokus på klimapolitiske tiltag i genåbningen af Danmark.

Lif: Fasthold niveau for forskningsbevillinger på trods af fald i BNP
4. maj 2020
Det står allerede klart nu, at Danmarks bruttonationalprodukt vil falde i 2020 som en følge af COVID-19-krisen. For den offentlige forskning, hvis bevillinger er fastsat til 1 procent af BNP, er det et kæmpe problem.

Grøn genstart: Life science kan vise vejen
29. april 2020
Den grønne vækst skal være motoren i den økonomiske genopretning efter COVID-19-krisen, lyder det fra klima-, energi- og forsyningsminister, Dan Jørgensen. Det er et mål, som life science-industrien allerede er godt i gang med at indfri.

Liv i fremtiden: Gener og personlig medicin
1. april 2020
PODCAST: ​Hvad bestemmer hvor klog du er? Om du udvikler en række sygdomme? Din socioøkonomiske tilstand? Hvis man skal pege på den mest betydningsfulde faktor, så er svaret: dine gener.