Log på
Nyheder
Lif: Vigtig politisk aftale om vækstplan
20. april 2018
Den politiske opbakning til vækstplanen for life science vidner om en bred anerkendelse af branchens betydning og potentiale for Danmark, lyder det fra Lif.
Med. 07: Ingen nemme løsninger på resistensproblemet
20. april 2018
I det syvende nummer af magasinet med. afdækker vi, hvordan lægerne udskriver antibiotika og har fokus på, hvordan man ellers kan arbejde med løsninger på resistensproblemet.
Brexit: Medicinens frie bevægelighed bliver lammet
17. april 2018
Der er under ét år til at UK træder officielt ud af EU. Brexit vil få betydning for alle erhverv, men især på lægemiddelområdet.
UK spiller afgørende rolle i medicinproduktion
17. april 2018
UK spiller en afgørende rolle i produktionen af europæiske lægemidler. Ét lægemiddel kan rykke frem og tilbage mellem UK og EU mange gange, før et lægemiddel er klar til frigivelse.
Erhvervsfremmeforenkling skal huske styrkerne
6. april 2018
Forenkling er tiltrængt – en stærk centralisering kræver dog en lyttende organisation, der har blik for de forskelligheder, der er mellem brancherne, lyder det fra Lif.
Flere læger skal bidrage til at styrke udvikling af ny medicin
6. april 2018
Med oprettelsen af 250 nye studiepladser vil regeringen imødekomme manglen på færdiguddannede læger i udkantsområderne såvel som i det private erhvervsliv.
Forud for Brexit: Stor stigning i UK-eksport
26. marts 2018
Storbritannien bruger i stor stil dansk medicin. I 2017 eksporterede danske lægemiddelvirksomheder for 3,7 mia. kr. til Storbritannien, og er dermed det 6. største eksportland for dansk medicin.
Brug for nye styringsmodeller
21. marts 2018
Flere patienter, intensiveret behandling og nye effektive lægemidler vil betyde stigende udgifter til medicin i det kommende år, forudser Danske Regioner. Det kalder på nye styringsmodeller.
Medicin uden skade: Den rigtige behandling på det rigtige tidspunkt
21. marts 2018
Den rigtige medicin – til den rigtige patient – på det rigtige tidspunkt. Sådan lyder mantraet fra Lægemiddelindustriforeningen i forbindelse med lanceringen af ’Medicin uden skade’.
Kliniske forsøg styrker hospitalernes faglighed
16. marts 2018
Danmark er blandt de lande i Europa, hvor der gennemføres flest kliniske forsøg, og det er både med til at give patienterne bedre behandling og til at dygtiggøre personalet på hospitalerne.
                              

Indholdsredigering