Log på
Nyheder

Delegate.DLI.LIFDK - NewsOverviewFullsizePagination


Fire ud af fem lægemidler fik tilskud
19. september 2019
Flere lægemidler får tildelt generelt tilskud efter ansøgning, viser tal fra første halvår.

De ukendte vacciner
13. september 2019
Mange danskere ved ikke, at man kan beskytte sig selv og sine nærmeste mod andre sygdomme end dem, man kan gennem vaccinationsprogrammerne.

Lægemiddelindustrien forberedt på Brexit
5. september 2019
Uanset hvilken vej det britiske parlament måtte vælge at gå i den heftige debat for og imod et hårdt Brexit, så er det noget, erhvervslivet har forberedt sig på gennem lang tid.

Tillykke med en vigtig økonomiaftale
4. september 2019
Historisk løft af regionernes økonomi skal dække såvel flere patienter som følgerne af demografi, stigende udgifter til medicin og mere personale i sundhedsvæsenet.

Lif til regeringen: Ambitiøs sundhedspolitik er også life science-politik
4. september 2019
Ida Sofie Jensen opfordrer regeringen til at prioritere sundhedsvæsenet, så sundhedspersonalet har overskud til at være der for patienterne og til at forske i nye behandlinger i samarbejde med innovative virksomheder.

Ny aftale sikrer klare rammer
3. september 2019
Ny aftale mellem Lægemiddelindustriforeningen (Lif) og Region Midtjylland sikrer klare rammer om samarbejdet mellem lægemiddelvirksomheder og regionen.

Danske Regioner vil indføre QALY
30. august 2019
Lif efterlyser et stærkere vidensgrundlag for de store ændringer af Medicinrådets virke, som Danske Regioner lægger op til.

Fordoblet eksport på 10 år
30. august 2019
​Udlandet køber for dobbelt så meget danske life science-produkter, som de gjorde for 10 år siden, viser en sammenligning af årene fra 2008 til 2017.

Finansminister roser lægemiddelbranchen
28. august 2019
Medicineksporten trækker godt fra i Danmarks økonomi, fortæller finansminister Nicolai Wammen. Lif glæder sig til at drøfte rammevilkår for branchen med regeringen.

Rigsstatistiker: Medicin trækker dansk eksport op
28. august 2019
Dansk økonomi klarer sig godt takker være bl.a. lægemiddeleksporten, fortæller Danmarks rigsstatistiker.