Log på
Nyheder

 Delegate.DLI.LIFDK - NewsOverviewFullsizePagination


Lif hilser nye studerende og nye uddannelser velkommen
28. juli 2020
Dagens tal for optaget af nye studerende vækker glæde i Lægemiddelindustriforeningen (Lif). Her hilser man også en række nye uddannelser velkommen.

Digitale løsninger er endnu ikke for alle
10. juli 2020
Mens snakken går på, hvordan Corona-tiden har gjort mange af os mere digitale, så viser svarene i Lifs fremtidsleg en tendens, der trækker i den modsatte retning, når vi taler om fremtidens sundhedsvæsen.

Ny fond vil bekæmpe antibiotikaresistens
9. juli 2020
"Den nye internationale AMR Action Fund skaber nyt håb for, at vi kan indfri potentialerne i den tidlige forskning og få det løftet videre til udvikling af effektive lægemidler,” lyder det fra Ida Sofie Jensen, koncernchef i Lif.

Brexit: No deal-scenarie ikke umuligt efter nej tak til forlængelse af overgangsperioden
1. juli 2020
ANALYSE: I dag, 1. juli 2020, udløber Storbritanniens frist for at forlænge overgangsperioden efter Brexit. Det betyder, at der er meget kort tid til at få en aftale og formalia på plads inden årsskiftet. Et no deal-scenarie ikke helt umuligt, vurderer Lif.

Ny klimaaftale: Afskaffelse af afgift på overskudsvarme det eneste rigtige
22. juni 2020
Den netop indgåede, brede klimaaftale er et vigtig skridt mod 70 % reducering af Danmarks CO2-udledning. Særligt afskaffelsen af afgiften på certificeret overskudsvarme gør, at life science-industrien kan bidrage betydeligt, og det vækker glæder i Lif.

Life science-forslag kan give Danmark en vinderhånd
17. juni 2020
Venstre og Radikale Venstre har i dag foreslået en taskforce for life science-industrien, som skal løfte Danmark ud af krisen. Lifs har netop lanceret et life science-katalog med 8 konkrete inititiver, der kan gøre Danmark til en førende life science-nation.

Forhøjet FoU-fradrag kan kickstarte Danmarks økonomi
15. juni 2020
I nat landede regeringen og et bredt flertal af Folketingets partier en aftale om genopretningen af dansk økonomi. Lægemiddelindustriforeningen glæder sig særligt over, at der er aftalt et forhøjet FoU-fradrag samt en dedikeret eksportpakke med 500 mio.kr. til genstartsteams, der skal styrke Danmarks eksporterhverv.

med. 15: Medicinmangel skal løses på tværs af landegrænser
9. juni 2020
Magasinet med. sætter denne gang fokus på forsyningssikkerhed og medicin i restordre.

Økonomiaftale med plads til udvikling
29. maj 2020
Der blev i dag indgået aftale om regionernes økonomi for 2021. Aftalen rummer et generelt løft af økonomien på 1,3 mia kr samt en ekstra pulje på 3,1 mia kr til at dække regionernes ekstra omkostninger i forbindelse med COVID-19.

Danskerne vil have flere penge til sundhedsvæsenet
26. maj 2020
Danske Regioner og regeringen forhandler i disse dage om regionernes budget for 2021. Regionerne er gået ind til forhandlingerne med et krav om en tilførsel på to milliarder kroner til næste år for at imødegå flere patienter. Et krav, der bakkes op af danskerne, viser en ny meningsmåling fra YouGov.