Log på
Nyheder
Brug for højt kvalificerede medarbejdere i lægemiddelbranchen
21. februar 2018
34 procent af de ca. 26.000 personer, der arbejder i lægemiddelindustrien i Danmark, har en lang, videregående uddannelse eller en forskeruddannelse.
Flere er med på forebyggelse
13. februar 2018
2017 blev året, hvor mæslinger officielt blev erklæret elimineret i Danmark af WHO. Dette er et resultat af en vedvarende og grundig indsats for at sikre, at befolkningen bliver vaccineret.
Lif: Positivt med fælles regionale retningslinjer for samarbejde
9. februar 2018
Det er meget positivt, at der nu foreligger fælles regionale retningslinjer for samarbejdet mellem virksomheder og sundhedspersonale om vidensdeling og efteruddannelse.
Ny eksportstrategi skal løfte lægemiddeleksporten
8. februar 2018
Den faldende dollar og et svært amerikansk marked har bremset væksten i lægemiddeleksporten i 2017. Men en dedikeret eksportstrategi vil kunne booste nye markeder.
Fremtidens kræftbehandling
7. februar 2018
En stor del af de mere end 800 nye kræftlægemidler, der er i pipelinen i USA, vil angribe kræftsygdomme på helt nye måder.
Fakta om selvvalg og håndkøbsmedicin
6. februar 2018
Fra den 1. januar 2018 trådte et nyt lovforslag om selvvalg på apotekerne i kraft. Det betyder at udvalgt håndkøbsmedicin, der før var bag disken, nu er rykket foran disken.
Flere nye kræftlægemidler tages i brug
2. februar 2018
Nyt udspil om bedre kræftbehandling tager livtag med de store udfordringer: Udvikling og udgifter.
Store besparelser i regionernes medicintilskud
31. januar 2018
130 mio. kr. er den samlede besparelse for regionerne, når tilskuddet til medicin sammenlignes med sidste år, viser nye tal fra Sundhedsdatastyrelsen.
Ros til ny digitaliseringsstrategi
31. januar 2018
Der er store roser fra lægemiddelindustrien til regeringens nye digitale strategi. Digitalisering vil uden tvivl fylde mere fremover – især i en forskningstung industri som lægemiddelindustrien.
Decemberboom i medicinindkøb
24. januar 2018
Trods stigende medicinudgifter udnyttede de danske hospitaler luft i budgettet til ekstraordinære lagerindkøb i december 2017.
                           

Indholdsredigering