Log på
Nyheder

Nordiske udbud er unødigt kompliceret
18. september 2018
Det bliver svært at efterleve ambitionerne om at styre efter værdi, hvis man kaster sig ud i nordiske udbud, lyder det fra Lif. at

Rekordinteresse for ansættelse i industrien
10. september 2018
Når Lif i dag tager til det første af to årlige informationsmøder om lægers ansættelse i industrien, så er det med rekordhøj deltagelse og flere på venteliste.

Behov for en handicappolitisk plan
6. september 2018
Der er brug for en handicappolitisk handlingsplan, lyder det i en henvendelse fra mere end 50 organisationer til børne- og socialminister Mai Mercado.

Visionen for life science
5. september 2018
VIDEO: Vi har spurgt Ellen Trane Nørby, Stephanie Lose og Morten Freil om, hvordan de ser på den danske life science branche, hvordan vi udvikler den og bliver endnu bedre til at samarbejde på tværs af sektorer.

Finanslov med plads til forskning
30. august 2018
Der er mange gode initiativer på forskningsområdet, men pas på besparelserne på uddannelsesområdet, lyder det fra Lif i en kommentar til regeringens udspil til Finanslov for 2019.

Finanslov øger forventninger til sundhedsreform
30. august 2018
Ros til sundhedsministeren for at prioritere vaccination til drenge i en Finanslov, der mest af alt øger forventningerne til en kommende sundhedsreform.

Medicin er den største eksportvare til Frankrig
29. august 2018
Frankrig et blandt de største importører af danskproduceret medicin. Dertil er medicin den vare, som franskmændene importerer mest af fra Danmark.

Lif: Farmaceuter skal kunne ordinere medicin
24. august 2018
Sundhedsministeren vil åbne for at såkaldte behandlerfarmaceuter kan genordinere receptpligtige lægemidler til. Lovændringen er især til stor gavn for patienterne og et skridt i den rigtige retning, lyder det fra Lif.

Farvel til det syvende princip
22. august 2018
Medicinrådets anbefalinger er ikke vejledende men bindende og begrænser den enkelte læges mulighed for at behandle sine patienter bedst muligt, lyder den juridiske konklusion fra Patienterstatningen.

Alle hepatitis C patienter skal nu behandles
16. august 2018
Ny tilgang til prisforhandlinger har gjort en afgørende forskel. Det bør man dyrke noget mere, lyder det fra Lif.

          

 Indholdsredigering