Log på

Lif Uddannelse, Medicademy og DLI Udstilling skifter navn


Atrium. Det er det nye fælles navn for Lif Uddannelse, Medicademy og DLI Udstilling, der også har fået ny visuel identitet og ny hjemmeside.
Efter 40 år får Lif Uddannelse, Medicademy og DLI Udstilling nyt navn og ny visuel identitet. Og man fornyer samtidig tilgangen til det at skabe viden og uddannelsesforløb med afsæt i specifikke udfordringer hos kunderne. Det nye navn er Atrium.

“Atrium er et samlingssted. Et mødested hvor life science sektoren kan mødes for at få den nyeste viden og indgå i værdifulde netværk. Vi vil være det sted, hvor industrien, myndigheder, den offentlige sektor, lægefaglige selskaber og andre, der arbejder med lægemidler, mødes på tværs og høster viden i form af uddannelse og rådgivning omkring kompetenceudvikling. Vi har fokus på at levere relevant viden, som vores kunder får læring og værdi ud af; det gælder for alle fra nybegynderen til den tunge specialist. Vi kan også tilbyde virksomhedstilpassede forløb,” oplyser direktør for Atrium, Søren-Ulrik Rolsted Fangholm og fortsætter: 

”Med Atrium bygger vi videre på det bedste fra vores lange historik og går samtidigt fremtiden i møde med denne fornyelse. Atrium er en reference til dér, hvor det hele startede, nemlig med anatomien og fysiologien. Samtidigt vil vi med Atrium skabe et fælles samlingspunkt, hvor vidensmedarbejdere kan mødes omkring kompetenceudvikling, ny viden og netværk på tværs. Vi er en innovativ, international uddannelsesinstitution og konferenceservice, der henvender sig til hele life science branchen. Derfor har vi skabt Atrium. Og det har vi gjort med respekt for de lokale traditioner og med en bevidsthed om, at lægemiddelverdenen er global,” forklarer Fangholm med henvisning til Atriums stigende antal udenlandske kursister.

Selvom Lif Uddannelse, Medicademy og DLI Udstilling skifter navn, er båndet til Lif-koncernen stadig tæt.

“Det er naturligt, at vi samarbejder med Lif-koncernen, hvor ekspertisen inden for den forskende lægemiddelindustri og lifescience-branchen er samlet under ét tag.” 

Ny hjemmeside
Med det nye navn følger også en ny visuel identitet og en ny hjemmeside.
Når medarbejdere i life science branchen vil tage en uddannelse som Pharmaceutical Advisor, et diplom i Medical Market Access, et kursus i Good Clinical Practice  eller måske en Master grad i regulatoriske forhold, skal de derfor fremover klikke sig ind på www.atriumcph.com. 

Det samme gælder kunder i sundhedssektoren og life science branchen, der har brug for Atriums hjælp til at arrangere en konference eller udstilling.
 


Atriumcph.com
Læs mere om Atrium og besøg atriumcph.com